أقسام الكلية > قسم الالبان >أبحاث القسم

Khodear, M.M., Zayan, A.F., Tammam, A.A. and Mohran, M.A.
" Influence of adding inulin as a fat replacer on the characteristics of yoghurt " J. of Food and Dairy Sciences , 9 (1), 13-17, 1, 2018, NULL التفاصيل:
السيرة الذاتية للمشاركين : محمد عطية مهران , عادل على تمام ايوب

A. R. A. Hammam, A.A. Tammam and A.M. Abd El-Rahim
" Effect of Different Heat Treatment on the Characteristics of Ras Cheese during Ripening " Egyptian Journal of Dairy Science , Volume 46(1), 111-119, 2, 2018, NULL التفاصيل:
السيرة الذاتية للمشاركين : على محمد عبدالرحيم محمد , عادل على تمام ايوب , أحمد رفعت عبدالوهاب همام

A. R. A. Hammam, L. E. Metzger
" Production and storage stability of liquid micellar casein concentrate " J. Dairy Sci. , Vol. 101, Suppl. 2, 8, 6, 2018, NULL التفاصيل:
السيرة الذاتية للمشاركين : أحمد رفعت عبدالوهاب همام

Islam A. Bakr, Tarek H. Mohamed, Adel A. Tammam and Fathy E. El-Gazzar
" Characteristics of Yoghurt Fortified With Black Cumin Honey " Assiut Journal of Agricultural Sciences , 48 (1-1), 67-79, 1, 2017, www.ajas.js.iknito.com التفاصيل:
السيرة الذاتية للمشاركين : فتحى السيد عوض الجزار , عادل على تمام ايوب

Gamal Badr, Leila H. Sayed, Hossam El-Din M. Omar, Ali M. Abd El-Rahimd Emad A. Ahmed, Mohamed H. Mahmoud
" Camel Whey Protein Protects B and T Cells from Apoptosis by Suppressing Activating Transcription Factor-3 (ATF-3)- Mediated Oxidative Stress and Enhancing Phosphorylation of AKT and IκB-α in Type I Diabetic Mice " Cell Physiol Biochem , Vol.41, PP.41-54, 1, 2017, NULL التفاصيل:
السيرة الذاتية للمشاركين : حسام الدين محمد عمر , جمال جمال عبدالرؤف بدر , على محمد عبدالرحيم محمد , ليلي حسن سيد حسين

Al-Zahraa M. Darwish , Soumia M. Darwish and Mady A. Ismail
" Utilization of fermented yeast rice by the fungus Monascus ruber AUMC 4066 as food coloring agents. " Journal of Food Processing & Technology., Vol.8 - No. 1, PP. 645 – 650, 2017, NULL التفاصيل:
السيرة الذاتية للمشاركين : ماضى أحمد إسماعيل عبدالرحيم , سومية محمد إبراهيم درويش , الزهراء محمد إبراهيم درويش

Soumia M. Darwish and Al-Zahraa M. Darwish
" Preparation and evaluation of oat-kishk flakes as a new product. " World Journal of Dairy & Food Sciences., NULL, NULL, 2017, NULL التفاصيل:
السيرة الذاتية للمشاركين : سومية محمد إبراهيم درويش , الزهراء محمد إبراهيم درويش

Nanis H. Gomah, Nermien H. Sadek and Dina M. Osman
" Potential of yeasts as bio-control agent of Fungal growth on the surface of Ras cheese " Indian Journal of Dairy science. , Vol. 70 - No. 3, NULL, 2017, NULL التفاصيل:
السيرة الذاتية للمشاركين : نيرمين حلمى صديق على , دينا مصطفى عثمان رمضان , نانيس حسنين جمعة حسنين

Shaymaa S. Bakry, Mohamed A. Mohran. Nanis H. Gomah and E. A. Y. Essawy
" Effect of Microwave Treatment on microbiological and chemical composition of Milk. " Journal of food and Dairy sciences Mansoura Univ., Vol. 8 - No. 1, pp. 37-44, 2017, NULL التفاصيل:
السيرة الذاتية للمشاركين : نانيس حسنين جمعة حسنين

Nanis H. Gomah, Abdel – Raheam H. E. F. and Mohamed T. H.
" Production of natural Pigments from Monascus ruber by Solid State fermentation of broken rice and its application as colorants of some dairy products " Journal of food and Dairy Sciences Mansoura Univ., Vol. 8- No. 2, pp. 9-15, 2017, NULL التفاصيل:
السيرة الذاتية للمشاركين : نانيس حسنين جمعة حسنين

    TOTAL Numbers of research 312
Next









صفحة الكلية على فيسبوك

facebook

إضغط هنا

صفحة الكلية على تويتر

twitter

إضغط هنا

صفحة الكلية على جوجل+

google+

إضغط هنا

صفحة الكلية على يوتيوب

youtube

إضغط هنا