الصفحة الرئيسية > الأبحاث العلمية

Khodear, M.M., Zayan, A.F., Tammam, A.A. and Mohran, M.A.


" Influence of adding inulin as a fat replacer on the characteristics of yoghurt " J. of Food and Dairy Sciences , 9 (1), 13-17, 1, 2018, NULL
التفاصيل:
السيرة الذاتية للمشاركين : محمد عطية مهران , عادل على تمام ايوب

Ahmed R. A. Hammam, Adel A. Tammam and Ali M. Abd El-Rahim


" Effect of Different Heat Treatment on the Characteristics of Ras Cheese during Ripening " Egyptian Journal of Dairy Science , Volume 46(1), In press, 2, 2018, https://sites.google.com/site/egydairys/home/Egy-J-Dairy-Sci
التفاصيل:

Islam A. Bakr, Tarek H. Mohamed, Adel A. Tammam and Fathy E. El-Gazzar


" Characteristics of Yoghurt Fortified With Black Cumin Honey " Assiut Journal of Agricultural Sciences , 48 (1-1), 67-79, 1, 2017, www.ajas.js.iknito.com
التفاصيل:
السيرة الذاتية للمشاركين : فتحى السيد عوض الجزار , عادل على تمام ايوب

Gamal Badr, Leila H. Sayed, Hossam El-Din M. Omar, Ali M. Abd El-Rahimd Emad A. Ahmed, Mohamed H. Mahmoud


" Camel Whey Protein Protects B and T Cells from Apoptosis by Suppressing Activating Transcription Factor-3 (ATF-3)- Mediated Oxidative Stress and Enhancing Phosphorylation of AKT and IκB-α in Type I Diabetic Mice " Cell Physiol Biochem , Vol.41, PP.41-54, 1, 2017, NULL
التفاصيل:

Al-Zahraa M. Darwish , Soumia M. Darwish and Mady A. Ismail


" Utilization of fermented yeast rice by the fungus Monascus ruber AUMC 4066 as food coloring agents. " Journal of Food Processing & Technology., Vol.8 - No. 1, PP. 645 – 650, 2017, NULL
التفاصيل:

Soumia M. Darwish and Al-Zahraa M. Darwish


" Preparation and evaluation of oat-kishk flakes as a new product. " World Journal of Dairy & Food Sciences., NULL, NULL, 2017, NULL
التفاصيل:

Nanis H. Gomah, Nermien H. Sadek and Dina M. Osman


" Potential of yeasts as bio-control agent of Fungal growth on the surface of Ras cheese " Indian Journal of Dairy science. , Vol. 70 - No. 3, NULL, 2017, NULL
التفاصيل:

Shaymaa S. Bakry, Mohamed A. Mohran. Nanis H. Gomah and E. A. Y. Essawy


" Effect of Microwave Treatment on microbiological and chemical composition of Milk. " Journal of food and Dairy sciences Mansoura Univ., Vol. 8 - No. 1, pp. 37-44, 2017, NULL
التفاصيل:
السيرة الذاتية للمشاركين : نانيس حسنين جمعة حسنين

Nanis H. Gomah, Abdel – Raheam H. E. F. and Mohamed T. H.


" Production of natural Pigments from Monascus ruber by Solid State fermentation of broken rice and its application as colorants of some dairy products " Journal of food and Dairy Sciences Mansoura Univ., Vol. 8- No. 2, pp. 9-15, 2017, NULL
التفاصيل:
السيرة الذاتية للمشاركين : نانيس حسنين جمعة حسنين

Nanis H. Gomah and Abdel – Raheam H. E. F.


" Stability of red orange and yellow pigments produced from Monascus ruber by solid and liquid state fermentations. " Journal of food and Dairy sciences Mansoura Univ. , Vol. 8 - No. 1, pp. 31-36, 2017, NULL
التفاصيل:
السيرة الذاتية للمشاركين : نانيس حسنين جمعة حسنين

أجمالى عدد الابحاث309
التالى









صفحة الكلية على فيسبوك

facebook

إضغط هنا

صفحة الكلية على تويتر

twitter

إضغط هنا

صفحة الكلية على جوجل+

google+

إضغط هنا

صفحة الكلية على يوتيوب

youtube

إضغط هنا