الصفحة الرئيسية > الأبحاث العلمية

Ferweez, H.*; S. I. El-Syiad** and E.G. I. Mohamed***


" EFFICACY OF WILTING DEGREE ON PHYSIOCHEMICAL TRAITS AND SUGAR PROCESSING PARAMETERS OF SUGAR BEET ROOTS POSTHARVEST " 4th International Conference on Biotechnology Applications Agriculture (ICABA), NULL, NULL, 4, 2018, NULL
التفاصيل:
السيرة الذاتية للمشاركين : سامى ابراهيم محمد الصياد , حسين فرويز محمد حسن

Wenhao Li, Jiaxing Gao a, Ahmed S.M. Saleh, Xiaolin Tian, Peng Wang , Hao Jiang, Guoquan Zhang


" The modifications in physicochemical and functional properties of proso millet starch after ultra-high pressure (UHP) process " Starch , NULL, NULL, 2, 2018, http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/star.201700235/full
التفاصيل:
السيرة الذاتية للمشاركين : أحمد صلاح موسى صالح

Lidong Wang, Peng Wang, Ahmed S.M. Saleh, Qingyu Yang, Yunfei Ge, Na Wang, Shu Yang, Zhigang Xiao


" Influence of fluidized bed jet milling on structural and functional properties of normal maize starch " Starch, NULL, NULL, 2, 2018, http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/star.201700290/full
التفاصيل:
السيرة الذاتية للمشاركين : أحمد صلاح موسى صالح

Meijuan Xu, Ahmed S.M. Saleh, Yu Liu, Luzhen Jing, Kun Zhao, Hao Wu, Guoquan Zhang, Shaohui Ou Yang, W enhao Li


" The changes in structural, physicochemical, and digestive properties of red adzuki bean starch after repeated and continuous annealing treatments " Starch - Stärke, NULL, NULL, 3, 2018, http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/star.201700322/full
التفاصيل:
السيرة الذاتية للمشاركين : أحمد صلاح موسى صالح

Meijuan Xu, Ahmed S.M. Saleh, Bing Gong, Bei Li, Luzhen Jing, Min Gou, Hao Jiang, Wenhao Li


" The effect of repeated versus continuous annealing on structural, physicochemical, and digestive properties of potato starch " Food Research International , 111, 324-333, 5, 2018, https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0963996918304204
التفاصيل:
السيرة الذاتية للمشاركين : أحمد صلاح موسى صالح

Meijuan Xu, Ahmed S.M. Saleh, Bing Gong, Bei Li, Luzhen Jing, Min Gou, Hao Jiang, Wenhao Li


" The effect of repeated versus continuous annealing on structural,physicochemical, and digestive properties of potato starch " Food Research International, NULL, NULL, 5, 2018, https://ac.els-cdn.com/S0963996918304204/1-s2.0-S0963996918304204-main.pdf?_tid=0216fcda-d481-4fc6-9241-9622f0117324&acdnat=1527696674_36aa662005a75f4b9ac62b2aa8789118
التفاصيل:
السيرة الذاتية للمشاركين : أحمد صلاح موسى صالح

Peng Wang, Qingyu Yang, Dongmei Zheng, Qiuyu Wang, Na Wang, Ahmed S. M. Saleh, Minpeng Zhu, Zhigang Xiao


" Physicochemical and antioxidant properties of rice flour based extrudates enriched with stabilized rice bran " Starch, NULL, NULL, 5, 2018, https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1002/star.201800050
التفاصيل:
السيرة الذاتية للمشاركين : أحمد صلاح موسى صالح

Shu Yang1,2 & Minpeng Zhu2 & Na Wang1 & Xiaotong Cui1 & Qing Xu2 & Ahmed S. M. Saleh2,3 & Yumin Duan2 & Zhigang Xiao


" Influence of Oil Type on Characteristics of β-Sitosterol and Stearic Acid Based Oleogel " Food Biophysics, NULL, NULL, 11, 2018, https://link.springer.com/content/pdf/10.1007/s11483-018-9542-7.pdf
التفاصيل:
السيرة الذاتية للمشاركين : أحمد صلاح موسى صالح

Soumia M. Darwish


" Effect of using red rice fermented by Monascus ruber AUMC 4066 as replacement of wheat flour in sponge cake. " World Journal of Dairy & Food Sciences. , NULL, NULL, 2017, NULL
التفاصيل:
السيرة الذاتية للمشاركين : سومية محمد إبراهيم درويش

Xue Li, Ahmed S. M. Saleh, Peng Wang, Qingfeng Wang, Shu Yang, Minpeng Zhu, Yumin Duan, Zhigang Xiao


" Characterization of Organogel Prepared from Rice Bran Oil with Cinnamic Acid " Food Biophysics, DOI: 10.1007/s11483-017-9491-6, 1-9, 7, 2017, https://link.springer.com/article/10.1007/s11483-017-9491-6/fulltext.html
التفاصيل:
السيرة الذاتية للمشاركين : أحمد صلاح موسى صالح

أجمالى عدد الابحاث415
التالى









صفحة الكلية على فيسبوك

facebook

إضغط هنا

صفحة الكلية على تويتر

twitter

إضغط هنا

صفحة الكلية على جوجل+

google+

إضغط هنا

صفحة الكلية على يوتيوب

youtube

إضغط هنا